About

Selamat Datang di HoteldiPenang.com

Melalui laman web ini, kami akan menginformasikan tentang hotel hotel yang ada di bandar Penang (Pulau Pinang) Malaysia. Hotel hotel yang kami informasikan di laman web ini mempunyai kemudahan yang berbeza dan tentu saja harga bilik yang berbeza pula. Harga bilik hotel yang ditawarkan bermula dari harga paling murah hingga bilik hotel mewah dengan harga sampai ratusan ringgit. Namun yang kami utamakan di sini adalah informasi hotel murah di Penang Malaysia yang tentunya banyak dicari oleh para tetamu.

Semua informasi hotel hotel di Penang Malaysia yang kami sajikan melalui laman web ini kami kumpulkan dari web booking hotel dalam talian terbesar Agoda.com. Semua informasi tentang hotel hotel yang ada di laman web ini adalah sesuai yang ada di laman web Agoda.com termasuk harga, jumlah bilik, dan kemudahan masing masing hotel. Akan tetapi untuk harga memang sewaktu waktu dapat berubah sesuai dengan ketersediaan bilik dan dasar masing masing hotel.

Jadi pada intinya, kami di sini hanya menginformasikan senarai hotel hotel yang ada di Penang (Pulau Pinang ) Malaysia, terutama untuk lokasi hotel dan harga kamarnya. Dengan demikian diharapkan akan memudahkan bagi anda yang sedang mencari hotel mengikut lokasi dan bajet yang anda miliki.

Terima kasih telah berkunjung ke laman web kami yang sederhana ini.